Живко Господинов: Благодаря на всички, които ми помогнаха

Спорт

17-11-2014, 13:37

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

За продължаването на терапията на легендата на варненския футбол са необходими още средства

Футболната легенда на Спартак и Варна Живко Господинов благодари на всички, които му помагат в битката с рака на белите дробове. От юли Живко се лекува с лъчетерапия и химиотерапия, като резултатите от направените процедури до този момент са положителни и лекарите са обнадеждени.

"Искам да благодаря на всички, които ми оказват морална и материална подкрепа в най-трудния момент от моя живот. Лечението ми повлиява благоприятно, има положителна промяна в състоянието ми и се чувствам добре“, заяви Господинов. В началото на декември той ще се подложи на поредната химиотерапия, а малко след това му предстои нов контролен преглед в Турция.

За продължаването на терапията на Живко са необходими още средства и на този етап единствената възможност за него в надпреварата с времето е да бъдат обезпечени следващите му медицински интервенции, които да предотвратят влошаването на състоянието му.

От името на инициативния комитет от спортни журналисти на Варна искаме да изразим своята съпричастност към нашия съгражданин и бивш футболист, който се намира в изключително сериозна здравословна ситуация и продължава да се бори за живота си.

Нашият инициативен комитет е съставен от колеги в спортната сфера, които се посвещават на търсенето на помощ за Живко и считат за свой морален и човешки дълг да мобилизират други колеги, спортисти, приятели, влиятелни фигури от спортните среди, бизнес партньори, граждани и изобщо хора, които доброволно биха могли да помогнат за събирането на финансови средства за продължаването на лечението на Живко Господинов. Същото е от жизнено значение за него. Времето за събирането на средствата е силно ограничено и всеки изминал ден може да намали шансовете му. В името на живота на Живко се обръщаме към всички хора с молба и призив за съдействие и откликване на човешката ситуация на нашия изтъкнат бивш футболист. Надяваме се на вашето съчувствие, хуманност и принос в гражданската и колегиалната инициатива.

Средствата могат да бъдат преведени
в Централна кооперативна банка
на три сметки

IBAN BG 85 CECB 9790 4081 6472 00 (в левове)

IBAN: BG32 CECB 9790 4181 6472 00 (в долари)

IBAN: BG08 CECB 9790 1481 6472 00 (в евро)

Живко Господинов Христов