Чудо в Спартак до дни

Спорт

17-11-2014, 11:06

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

По 600 лв. в Спартак за трите точки срещу Раковски

Мираж или реалност, на Коритото очакват нов финансов благодетел

Нова надежда за Спартак 1918 изплува на хоризонта дни преди края на есенния дял от шампионата. На Коритото очакват в най-скоро време да се случи чудото, за което всички милеещи за клуба се молеха през последните няколко години.

Мираж или реалност, в Спартак очакват нов финансов благодетел. Той трябва да се появи до края на седмицата и да поеме издръжката на клуба. Засега няма повече подробности около това под каква форма въпросният човек ще помага на отбора.

"До няколко дни се очакват добри новини около Спартак. Само това мога да кажа", потвърди треньорът на Спартак 1918 Иван Маринов - Маслара пред varnautre.bg, потърсен за коментар относно въпросния спасител на клуба.

В момента положението в Спартак е меко казано тежко, предвид мижавия актив от три точки, който варненци са спечелили до този момент и последното място в класирането на "Б" група. След като обаче се появява надежда за нов чичко-паричко, всички се надяват отборът да върне самочувствието си и през пролетта да се превърне във фактор в шампионата, както е било в добрите времена на варненския клуб. Целта в момента е повече от скромна, но постижима.

Тимът трябва да навакса изоставането и да запази мястото си в професионалния футбол. След това нека всички заедно се съберат в юмрук и да кроят планове за по-светло бъдеще. Защото историята показва, че едно изпадане води до множество катаклизми, а връщането по обратния път става изключително трънлив.