Балчик загря за Дунав със 7:0

Спорт

17-11-2014, 09:59

Снимка:

varnautre.bg / архив

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Геша очаква финал преди финала за Аматьорската купа

Треньорът на Черноморец Балчик Георги Иванов-Геша сподели, че победителят от мача с Дунав Русе в сряда, ще е потенциалният носител на Аматьорската купа на България. Неговият тим се изправя срещу страхотния този сезон отбор на Дунав Русе след два дни на стадиона в Шумен.

"Смятам, че това е най-сериозния мач в този турнир. Ние и Дунав сме основните претенденти за купата, като победителят ще е потенциалният носител на трофея. Това е финал преди финала", смята Геша.

Вчера тимът на Георги Иванов постигна разгромна победа срещу бившия си клуб Доростол Силистра, в мач от 14-ия кръг на Североизточната "В" група.  Балчик се наложи със 7:0, а публиката в крайдунавския град остана впечатлена от играта на гостуващия отбор.

"Играхме добре и съумяхме да вкараме седем гола. Изпуснахме още куп ситуации, но най-важното е, че успяхме да запазим доброто настроение за срещата с Дунав. Изпитах удовлетворение от феновете на футбола в Силистра. Радвам се, че хората си спомнят времената, когато водих техния отбор", сподели пред varnautre.bg Георги Иванов - Геша.