Никола Спасов: С дублиращия тим винаги се получават равностойни игри

(ВИДЕО)Божилов не е напълно готов за игра, сподели още треньорът на Черно море

Треньорът на Черно море Никола Спасов заяви, че е доволен от показаното от футболистите в двустранната игра с дублиращия тим днес. Той призна, че е привърженик на подобен тип учебни срещи с младежката формация, тъй като има по-голяма възможност да изпробва и провери състоянието на повечето си футболисти.

"Получи се една спокойна игра и добра тренировка. Доволен съм като цяло от преведена среща. За това ги правя тези учебни игри, за да вземат участие всички футболисти. С дублиращия отбор се получават много равностойни мачове. Този начин на тренировка е много добър за нас в паузата на първенството".

Спасов сподели още, че е доволен от възстановяването не Божилов, но не пожела да прогнозира дали е готов за пълни 90 минути срещу Литекс.

"Георги Божилов не е напълно готов. За всички, които бяха контузени, беше важно днес да поиграят. Прогресивно влизат във форма и съм сигурен, че ако продължават по същия начин ще ни помогнат за мачовете, които ни предстоят до нова година", каза специалистът начело на "моряците".