Джулия Робъртс: Не мога да си позволя ботокс - имам 3 деца

Варна Лайф

29-10-2014, 15:56

Снимка:

Lancome

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Звездата рискува кариерата си, но отказва да се подлага на пластични операции

Джулия Робъртс минава за капризна и взискателна холивудска звезда. Тя старателно подбира ролите си и гледа да прекарва на снимачната площадка колкото се може по-малко време. Въпреки това напоследък актрисата започва да се притеснява за кариерата си. Според нея самата, тя поема голям риск като отказва да се подложи на пластични операции.

46-годишната "Хубава жена" не веднъж е заявявала, че иска да остарява с достойнство и не приема пластичната хирургия. Сега обаче звездата подозира, че отказът й да води упорита битка за младост може да се отрази лошо на кариерата й.

"Според холивудските стандарти, ако не си опъна лицето, аз, предполагам, вече сериозно рискувам, каза наскоро в интервю за списание You Джулия, която сега е лице на рекламната кампания на аромата La Vie Est Belle от Lancome. — Но аз веднага предупредих шефовете на Lancome, че искам да съм модел на възраст. Така че те подписаха с мен договор за 5 г. - докато навърша 50".

Звездата твърди, че е напълно доволна от външния си вид. А неустаряващата си красота тя дължи на здравословния начин на живот, който води. "Може да се каже, че животът ми е лек. Даже въздушен. Аз не се отнасям прекалено сериозно към всичко. И това е щастието. Разчистете гардероба си, изчистете мислите си, пуснете да си отидат вещите, които ви действат зле психически и емоционално".

Робъртс обясни и, че се отказва от популярните сред колегиите инжекции с ботокс, тъй като не желае да загуби способността си да показва емоции. "Имам три деца, които трябва да знаят какви емоции изпитвам. Това е много важно! Не упреквам тези, които избират ботокса, но аз лично не мога да се откажа от възможността за свое удоволствие да бърча чело, да мърдам устни и да се усмихвам с ъгълчетата на очите".

Припомняме, че преди 2 седмици световните агенции съобщиха, че Джулия Робъртс ще става майка за четвърти път. Звездата от "Хубава жена" била забелязана от папараци, докато пазарува в Малибу. Тя била облечена с дълга рокля, която ясно очертава напредналата й бременност. 

Робъртс и съпругът й Даниел Модър вече имат три деца - 9-годишните близнаци Хейзел и Финеъс и 7-годишният Хенри.