В Спартак търсят десен бек и нападател

Спорт

10-10-2014, 18:23

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Добруджа - Спартак 1918 5:0 (фоторепортаж)

Добруджа наниза 5 на Спартак Варна в контрола днес

"Соколите" се разделят с Орлин Орлинов

Треньорът на Спартак 1918 Златко Янков продължава да умува относно селекцията в клуба. На този етап приоритет пред треньора са нападател и десен бек. "Другата седмица очакваме двама-трима футболисти, които обаче ще изкарат пробен период при нас. Единият, с който сме в напреднали разговори, е бившият футболист на Левски и Берое Тодор Христов. Независимо, че става въпрос за доказал се футболист като него, няма да бързаме да подписваме договор. Първо искам да го видя в каква форма е и едва тогава ще преценяваме дали да се обвържем с него", сподели Фара пред varnautre.bg.

Ръководството на варненци от своя страна е скептично настроено към тенденцията в клуба да се вземат "приключили" с футбола играчи, но пък липсата на точки притиска шефовете към спешни мерки. На този етап не е обсъждана рокада в треньорския пост, но не е изключено и това да се случи.

Запитан спокоен ли е за поста си, предвид слабите резултата и лошата игра, която демонстрира отбора, Фара сподели: "Какви притеснения да имам? Работя професионално, стремя се нещата да вървят и се надявам отборът да се стабилизира".

Още от понеделник пък се очаква Спартак да се раздели с нападателя Орлин Орлинов. Слабата форма, в която се намира футболистът и поредица от дисциплинарни нарушения са парична спартаклии да се откажат от услугите му. Преди дни варненци официално се разделиха с бранителя Крис Йонев, като на този етап "грешникът" за загубата от Пирин (Разлог) Ивайло Крушарски остава в тима, въпреки че най-вероятно ще изгледа от пейката оставащите мачове от първия полусезон.