Черно море удари лидера при 19-годишните

Спорт

09-10-2014, 19:36

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

Варна Утре

Всичко от Автора

"Моряците" изтеглиха мача с Хасково при 21-годишните

Старшата на Черно море успя да победи лидера в класирането при 19-годишните Дунав (Русе) в мач от 5-ия кръг на регионалното първенство. "Моряците", водени от Станислав Стоянов и Тодор Каменов, се наложиха с 1:0, а единственият гол в срещата реализира Александър Попов в 65-ата минута. Преди това варненци имаха няколко добри ситуации, но не успяха да ги реализират. След попадението Попов удари и греда.

В състава на домакините, които до този момент не познаваха вкуса на загубата, играха 4-5 футболисти от мъжкия тим, който е лидер в класирането в Североизточната В група и основен фаворит за завръщане в професионалния футбол.

Срещата от 11-ия кръг на Младежката група до 21 години с Хасково ще се играе във вторник (14 октомври) вместо в сряда (15 октомври) както е по-програма. Двубоят, който ще се проведе на стадион "Корабостроител" под Аспаруховия мост е изтеглен с един ден по молба на гостите.

Съставът на Черно море: Валери Вълев, Никола Дамянов, Стоян Илиев, Георги Гушлев, Стефан Иванов, Александър Михайлов, Тони Атанасов, Емил Илиев, Красимир Крумов, Димитър Балчев, Александър Попов (Милен Николов, Милен Бабаджанов, Денис Тахир, Станислав Джамбазов, Кристиян Петков, Ивайло Петков).