“Облъчена” вода лекува като хапче

Животът

09-10-2014, 08:19

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Копират свойствата на медикаменти за диабет, хепатит и язва на CD

Водата е един от основните източници на живота. Той не само се е зародил в нея, според част от теориите за произхода му, но и без нея е невъзможен. Водата обаче е и източник на здраве. Тя може да лекува не само благодарение на химичните елементи в нея, каквато е минералната, но и на уникалната си структура. Точно тя е обект на изследванията на десетки учени от цял свят. Над 150 умове се събират на Деветата световна конференция, посветена на уникалните свойства на водата в България. Сред тях са имена като проф. Люк Монтание - откривателят на вируса на СПИН, и проф. Джералд Полак - ръководител на Института за рискови научни изследвания. Какви са откритията им за лечебните свойства на водата, ни разкри инж. Атанас Атанасов, организатор на събитието.

Всички сме чували, че водата е полезна. Ако ви кажат, че тя може да се превърне в истинско лекарство, каквото си купувате от аптеката обаче, едва ли ще повярвате. Колкото и невероятно да звучи, това е самата истина. Водата може да придобие свойствата на истинско лекарство срещу мигрена, хепатит или панкреатит, но без да има вредните му влияния. Това става благодарение на технология, върху чието създаване работят над 25 учени от цял свят и тя може да се тества безплатно. Сред тези велики умове е и проф. Люк Монтание.
Технологията се нарича ICMedicals
Нейната идея е, че водата, като неутрално вещество, може да приема свойствата на други активни субстанции, каквито са лекарствата. "Заразяването" на водата с тези свойства става чрез влиянието на електромагнитно поле с определени характеристики, в случая - на конкретен медикамент. Посредник в този процес стават високите технологии, чрез които т.нар. информационно копие на лекарствата се предава на водата. Принципът за прехвърляне на информационните характеристики на един продукт с помощта на електромагнитно поле се използва отдавна в света. Пример за това е хомеопатията. Като неутрално вещество или с други думи - носител на лечебните свойства могат да се използват дестилирана, минерална или чиста преварена питейна вода, също така физиологичен разтвор, пластмаса и други материали.
Самото копиране на информацията от медикаментите става с помощта на лазер. Първо той се включва и се насочва върху таблетка с аспирин например, която е поставена върху компактдиск (CD). От тук нататък учените предполагат, че аспиринът преминава във възбудено състояние и започва да
излъчва свръхслабо електромагнитно поле
То, чрез лазерния лъч, взаимодейства със CD-то, което по принцип е направено от пластмаса, като променя състоянието му. Експерименталните резултати показват, че след това дискът може да въздейства върху водата, променяйки някои от нейните параметри - рН, електропроводимост и други. За да заредите водата със свойствата на лекарството, е необходимо да се постави пълна стъклена чаша върху диска, да се изчака най-малко половин час и тогава да се пие от тази вода. Тъй като електромагнитното поле е носител на определени характеристики, става възможно да се прехвърли информацията за лекарството и на дълги разстояния. Благодарение на това всеки, който желае, може да опита новата технология и сам. Достатъчно е да отидете на сайта newpharm.bg. Там, след като щракнете върху бутона "Получаване на информационно копие на препарата", се изпраща информационен пакет, който създава електромагнитното поле на определено лекарство. Това поле пренася информационното копие до вашето CD, което може да сложите в устройството или върху самата клавиатурата на лаптопа ви. След това върху компактдиска да поставите чаша с вода и да опитате лечебните й свойства.
Към момента има свалени информационни копия на 38
лекарства за различни заболявания. Създателите на проекта твърдят, че са направили и клинични изпитвания, които да докажат ефикасността на новата технология. Резултати са имали при лечението на менструална мигрена, хепатит, алергии, затлъстяване, язва на стомаха, жлъчно-каменна болест, диабет, проблеми с нервната система, стенокардия, заболявания на опорно-двигателния апарат, рак на простатата, цистит и други. Опитът на новата технология през първите 30 дни е безплатен.