Въведоха нов вътрешен правилник в Спартак от днес

Спорт

08-10-2014, 15:44

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

В Спартак гонят и глобяват футболисти

Добруджа и Спартак ще играят контрола в петък

Златко Янков запознава футболистите с него в съблекалнята

Нов вътрешен правилник бе въведен във варненския Спартак, съобщи за varnautre.bg Румен Димов, който се води треньор в клуба. В него са указани конкретните задължения на футболистите, за чието неспазване са предвидени солени глоби. "Правилникът е за цялостното им поведение, като се започне от тренировъчния процес и се стигне до конкретния мач", поясни Димов.

Преди следобедното занимание на "соколите" те ще бъдат запознати с него в детайли от треньора Златко Янков, като целта е вдигане на дисциплината в отбора. "Несериозно е футболистите да идват на тренировка 15 минути по-рано с баница и боза".

Относно глобите в отбора Румен Димов сподели - "Събирахме се днес и обсъждахме какви мерки да вземем срещу слабите резултати на отбора. Ще има санкции заради несериозното отношение на играчите в мача с Пирин (Разлог). След контролата с Добруджа в петък на всеки футболист поотделно ще бъде съобщено каква точно глоба ще му бъде наложена. Разбира се, че ще няма да наказваме абсолютно всички, тъй като сме доволни от определени играчи", каза още Димов.

"Обсъждахме и дисциплинарни наказания на няколко футболисти, но засега не сме готови с конкретни решения. След проверката в петък ще преценим кой, какво и как", завърши Румен Димов.