Сериен крадец на суджуци отива зад решетките

Крими

07-10-2014, 14:59

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Полицаите открили колбасите при случайна проверка

В бързо производство пред състав на Районен съд – Варна бе постигнато споразумение, с което на 31-годишен мъж бе наложено ефективно наказание за кражба на колбаси от различни обекти на популярна търговска верига.

На 18 септември тази година, докато се разхождал със свой приятел в центъра, Н. Стоянов влязъл в един от магазините на голяма търговска верига, пъхнал под колана си две опаковки суджук и преминал безпрепятствено покрай касите. Веднага след това, от друг обект на същата фирма, подсъдимият по сходен начин отнел 3 броя сушеница. Продуктите той поставил в раницата на приятеля си и заедно продължили разходката си, но малко по-късно при внезапна полицейска проверка откраднатите стоки били открити. Деянията са извършени от подсъдимия в условия на продължавано престъпление и опасен рецидив.

Н. Стоянов страда от синдром на зависимост към хероин и вредна употреба на марихуана, като е многократно осъждан за посегателства срещу собствеността. За конкретната кражба той бе осъден на 6 месеца затвор при първоначален строг режим. Споразумението е окончателно.