Пак проблеми в басейн "Приморски": Портмонета олекват в съблекалните

Варненка се жалва до ръководството на спортния комплекс и до Общински съвет

Варненка е олекнала със 150 лева в съблекалня на басейн "Приморски". Според Наталия Василева парите са откраднати от шкафчето й. В писмо до ръководството на Плувен комплекс "Приморски" и до Общински съвет варненката настоява да се вземат необходимите действия за подобряване на обслужването на любителите на плувния спорт, научи Varnautre.bg

Според думите на Наталия първата кражба е извършена на 3 септември. Преди да отиде на басейн, тя получила от свой клиент 700 лева - 14 банкноти по 50 лева. След като излязла от съблекалнята, си взела такси до дома и, когато си плащала сметката, установила, че вътре в портфейла има само 600 лева.

На 19 септември ситуацията се повторила. Отишла да спортува, като преди това била получила 300 лева от свой клиент - 6 банкноти по 50 лева. След излизането от съблекалнята видяла, че има само 250 лева. "Тези обстоятелства ме карат да мисля, че създадената организация по обслужване на Плувния комплекс не е качествена. Вероятно, докато ние плуваме, някой Ваш служител, който разполага с дубликати на ключовете от шкафчетата в съблекалнята, където се намират личните ни вещи, е започнал да ги отваря и грубо казано "да ни краде". Надявам се да предприемете необходимите действия за подобряване на обслужването", пише в писмото си Наталия.

От полицията коментираха пред Varnautre.bg, че при тях няма подаден сигнал за извършени кражби от съблекални на басейна на посочените дати.