20 000 фиданки ще бъдат засадени утре над "Аспарухово"

Мисия Варна

23-09-2014, 18:29

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Бойко Борисов пристига във Варна за залесяването на 30 дка над фаталното дере

20 000 дъбови фиданки ще засадят утре активисти на ГЕРБ в гората над кв. "Аспарухово". Залесяването с цер ще обхване 30 дка, разположени над дерето, от което започна потопът в квартала на 19 юни 2014 г. В Национална кампания за залесяване в район „Аспарухово” от 15.30 часа участие ще вземе лично лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.  Той ще бъде придружаван от заместник-председателят на партията и председател на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов, водача на листата на ГЕРБ-Варна Лиляна Павлова, областния координатор на партията и кмет на Варна Иван Портних и кандидат-депутатите от региона. 

В 11:15 часа Цветан Цветанов ще присъства на историческа възстановка от VI век в античното селище на нос „Св. Атанас“ – Базиликата в община Бяла. Тук също ще бъдат засадени дървета. В 12:30 часа Цветанов ще разговаря с членове и симпатизанти на площада на село Царевци, община Аврен. В 13:40 часа ще се срещне с жителите на Дългопол в Народно читалище „Никола Йонков Вапцаров“.
В 14:00 часа част от кандидат-депутатите ще се включат в изграждането на парк в местност „Стълбиците“ в село Долище и ще засадят дървета и храсти.
В 18:30 часа Бойко Борисов ще се включи в основната предизборна  изява на ГЕРБ във Варна. На площад „Антон Новак“ (до входа на Морската градина) той ще представи пред гражданите на Варна листата на ГЕРБ за областта и основните приоритети от управленската програма на партията.