Grand Auto 2014 показва премиерните коли на сезона във Варна

Животът

18-09-2014, 10:04

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Най-голямото автомобилно изложение по Черноморието започва на 25 септември

Традиционното варненско автомобилно изложение Grand Auto ще отвори врати за четвърти път на 25 септември. В залите на Grand Mall ще видим премиерите за сезона на популярните у нас автомобилни марки и горещите оферти на фирмите вносители във Варна.

В дните до 5 октомври пред погледите на посетителите ще застанат автомобили от всички сегменти, които ще се разположат на площ от над 4 500 кв. м по етажите на най-големия търговски център в града. Както редовните посетители на авто изложението знаят, автомобилите ще могат да бъдат подробно разгледани и тествани.

Всички премиери идват във Варна на специални цени за Grand Auto 2014. Над 80 са специалните предложения на вносителите.Сред премиерните автомобили в премиум сегмента ще открием новата C класа на Mercedes, фейслифта на лимузината Audi A7, изтънчения Jaguar XF, седемместния SUV на Volvo - XC90, както и практичния SUV на Land Rover - Discovery Sport, първи от новата генерация.Opel ще зарадва поклонниците на кабриолетите с новата Cascada.В бурно развиващия се сегмент на кросоувърите се представят интелигентният кросоувър на Ford – новата Kuga, както и новите хитови модели на Nissan – Kashqai и Juke. Suzuki идват с новия SX4 S-Cross.Градските автомобили радват с голямо разнообразие. Премиера в сегмента е атрактивният градски хечбек на KIA – Soul.Great Wall ще покаже Made in Lovech SUV машини - бензинов H6 Turbo и 3 версии на станалия популярен у нас Steed 5 – Classic, Premium и Hunter. В SUV сегмента ще видим още новия Nissan X-Trail, както и фейслифта на моделите на Hyundai - ix 35 и Santa Fe.За водачите с повече бензин в кръвта е спортният хечбек Mazda 3 Sport.В дните преди откриването на изложението ще станат известни и новите предложения на BMW, Jeep, Range Rover, Peugeot, Honda, Fiat, Citroen, Skoda, Renault, Dacia, Mitsubishi.Очаквани от познавачите са и възможностите за тестове и специалните цени, които вносителите осигуряват за дните на изложението.Официалният застраховател на Grand Auto 2014 е ЗАД Армеец, а официален лизингодател е УниКредит Лизинг. Входът на изложението е безплатен за всички посетители на Grand Mall.