"Верандa" ще посреща гости и през зимата на плажа в "Аспарухово"

Откритият през лятото ресторант стана любим на жителите и гостите на Варна

„Пица и Барбекю Веранда” отвори врати за своите клиенти в разгара на летния сезон на плажа в Аспарухово и бързо се превърна в любимо място за мнозина почитатели на вкусната храна.

Разположен на една от най-широките плажни ивици и с прекрасна гледка към морската столица, ресторантът стана притегателен център за плажуващите през деня и за чревоугодниците вечер.

Романтичната обстановка, тишината и спокойствието са причината мнозина влюбени двойки да избират „Веранда” за романтични вечери, а безупречното обслужване и изкусно приготвена храна привличат все още компании празнуващи важни житейски събития.

Въпреки краят на летния сезон домакините на „Веранда” решиха, че няма да лишат клиентите си от любимото им заведение през зимата и издадоха новината, че чудесният им ресторант ще посреща гости целогодишно.

Новостите за зимния сезон са много. За още по-голям уют скоро ще заработи голяма камина, топлината от която ще сгрява сърцата на гостите през хладните морски вечери.

Скоро стартира и предлагането на изкушаващо обедно меню, а вечер на уникалното барбекю ще цвърчат дивечови мръвки и ще се лее качествено червено вино.

Заповядайте и вие до камината във „Веранда”, за да опитате от сочния дивеч на чаша руйно вино.