Забъркаха Никола Спасов в интрига, скочи срещу Стойчо Младенов

(ВИДЕО) Младенов обижда Черно море, играчите му, феновете и футболната общественост на Варна, каза треньорът на варненци

Треньорът на Черно море Никола Спасов изригна срещу Стойчо Младенов, след като бе забъркан в интрига от журналист. Запитан как ще коментира изявлението на наставника на ЦСКА, че индиректно реферът е помагал на Черно море в съботния мач на "Тича", Спасов сподели:

"Аз не знаех, че той е казал подобно нещо. Ако знаех, още на пресконференцията щях да взема отношение. Учуден съм, че Стойчо Младенов е говорил небивалици. Мачът се даваше по телевизията и цяла България видя какво се случи на терена. С тези думи Младенов обижда Черно море, играчите му, феновете и футболната общественост на Варна. Ако някой трябва да е недоволен от рефера, това може да сме само ние, тъй като през първото полувреме имаше дузпа за нас, която не бе свирена. Визирам играта с ръка на Кукоч. Дузпата бе видяна от всички, които гледаха срещата. През второто полувреме пък играчите на ЦСКА лежаха по терена и бавеха играта", заяви Никола Спасов.

Ето какво каза Стойчо Младенов на пресконференцията след мача на Тича: