Нови пазар спечели 16-ия турнир в памет на Илия Кирчев

Спорт

14-09-2014, 13:48

Снимка:

varnautre.bg

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

16-ото издание на турнира Илия Кирчев

В спора за третото място Черно море победи Спартак 1918 с класическото 3:0

Отборът на Нови пазар спечели 16-ото издание на детския футболен турнир в Памет на легендарния футболист на Спартак Варна Илия Кирчев, който се проведе за 16-и път на спортен комплекс „Локомотив“. Надпреварата бе за деца, родени 2002 г.  В тристранен турнир тимът, воден от Явуз Байрям, успя да победи Черно море и Спартак 1918, следователно с 2:1 и 2:0. В надпреварата не се яви тимът на ФК Варна. 

Така отборът на Нови пазар е вторият тим извън Варна, който триумфира в този турнир от самото му създаване. В спора за второто място Черно море се наложи над Спартак с класическото 3:0.

И четирите гола за Нови пазар в надпреварата реализира Галин Юлианов, който спечели и приза за голмайстор на турнира. Наградата му бе връчена от треньора в школата на Спартак 1918 Златин Михайлов.

За вратар в надпреварата бе избран Илия Красимиров от Нови пазар, а призът му бе връчен от бившият страж на Спартак (Варна) Георги Арнаудов.

Наградата за най-полезен състезател (MVP) взе футболистът на Черно море Светослав Николов. Той бе награден от шефа на ЗС на БФС Варна Георги Мирчев, който връчи и купата на победителите в 16-ото издание на турнира Илия Кирчев.

Фланелката на Илия Кирчев получи най-добрият защитник на турнира Ивайло Сотиров от тима Спартак 1918. Тя му бе връчена от председателят на УС на Спартак 1918 Антон Фажев.

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖ ТУК!

Трите участващи отбора получиха също топки и екипи от ЗС на БФС Варна.

Съставът на Нови пазар: Илия Красимиров, Кристиян Атанасов, Даниел Григоров, Явор Севдалинов, Николай Асенов, Ервин Невзар, Галин Юлианов, Николай Цветанов, Димитър Димитров, Петко Ангелов и Илиян Калинов (Емил Георгиев, Берхай Бюленд)