Бандит издърпа синджир от жена посред бял ден, ловки пръсти обраха друга в № 148

Крими

10-09-2014, 14:26

Снимка:

e-burgas.com

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Служители на Второ РУ са разкрили извършителя на два грабежа, чрез издърпване от 67-годишна и 74-годишна варненски гражданки

Бандит нападна жена посред бял ден и скъса синджир от врата й. Вчера във Второ РУ 30-годишна варненка е подала сигнал, че на същия ден около 15:00ч. на ул. "Подвис" неизвестно лице, чрез издърпване, й е извършило грабеж на златен синджир с тегло около 10 гр.

Пак вчера 22-годишно момиче също от Варна олекна след ползване на градския транспорт. Жената е подала сигнал в Трето РУ, че на същата дата, по време на пътуване в градския транспорт по линия 148, и е извършена джебчийска кражба от дамската й чанта. Ловките пръсти успели да задигнат портмонето с лична карта и 35 лв.

Междувременно служители на Второ РУ са разкрили извършителя на два грабежа, чрез издърпване от 67-годишна и 74-годишна варненски гражданки. Крадецът успял да свали от тях златна обеца и златна висулка. Грабежите са извършени на на 2 и 5 септември. Извършител е 30-годишен варненец с иницилаи Л.П. Той не работи и  неосъждан. Мъжът е задържан за 24 часа.