Общински детски комплекс с две нови награди от конкурс за учители

Мисия Варна

10-09-2014, 12:00

Снимка:

© Varnautre.bg / Архив

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

От Международния конкурс "Извънкласните и извънучилищните дейности - за устойчиво качествено обучение и възпитание на учениците"

С две нови нгради се сдоби Общински детски комплекс-Варна. Монка Николова - директор на ОДК спечели Първа награда с доклада "Предимства, проблеми и предизвикателства в работата с даровитите и талантливите деца в ОДК-Варна". Юлия Кавръкова - старши учител в ОДК спечели наградата на Националния дворец на децата.

От 1 до 5 септември 2014 г. в СОК "Камчия" се проведе международен семинар  "Извънкласните и извънучилищните дейности-за устойчиво качествено обучение и възпитание на учениците", организиран от Синдиката на българските учители, Фондация "Устойчиво развитие за България" и СОК "Камчия", под патронажа на Министъра на образованието и науката-доц. Румяна Коларова. В семинара участваха над сто учители и директори от училища, детски градини, извънучилищни образователни звена от цялата страна.

На тържествена церемония връчиха наградите от Международния конкурс "Извънкласните и извънучилищните дейности-за устойчиво качествено обучение и възпитание на учениците", организиран от Синдиката на българските учители, под патронажа на Министъра на образованието и науката-доц. Румяна Коларова.

Тези награди не са случайни. За четвърта поредна година екип от учители на ОДК-Варна печели призовите места. Това доказва, че в ОДК-Варна работят високо-квалифицирани специалисти и мотивирани преподаватели, с авторски учебни програми. Дано множеството награди да доведат до осъществяването на прекрасната ни идея ОДК-Варна да се превърне в методически център за обучение на специалисти в извънучилищните дейности за деца и млади хора.

Честито на наградените и на Общински детски комплекс-Варна, който се гордее с учителите специалисти - автори, новатори, будители!