Тодор Попов вече официално шеф в школата на Спартак

Спорт

05-09-2014, 10:14

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Тошко Попов е новият шеф на школата на Спартак 1918

Вижте какви цели си постави новият директор

Новият директор в школата на Спартак 1918 Тошко Попов вече официално встъпи в длъжност. Както вече стана ясно, той замени на този пост Николай Станчев, който бе шеф в академията на "соколите" от началото на годината.

По време на неговото управление в школата на Спартак имаше известно напрежение, което най-вече бе продиктувано от реформите в треньорския колектив. Те бяха извършени и по идея на председателя на УС на Спартак Антон Фажев, като мотиви за това бяха изтъкнати липсата на необходимите лицензи.

Потърсен за коментар относно това дали в Спартак предстоят нови реформи, Тодор Попов сподели: "Засега не предвиждаме промени в треньорския колектив. Първо трябва да вкараме ред и дисциплина в школата и да се опитаме да бъдем по-ефективни в тренировъчния процес. Моята цел е да върнем името на школата, което в последно време постепенно избледняваше в съзнанието на хората. Винаги детско-юношеските формации на Спартак са били водещи и нашата задача сега е да работим именно в това направление. Всички отбори трябва да са в челото на класирането по възрасти. Най-малко в тройката. Това няма да е лесна задача, но всички ще се стремим да го постигнем. В най-тежко състояние е старшата. Знаете, че доста от момчетата са в представителния отбор", каза Попов.

Новият директор сподели още, че на полусезона ще се направи анализ на всеки един набор и след него ще се преценява къде ще има промени.

"Започваме да търсим резултати, но не на всяка цена. През зимата ще разгледаме детайлно всеки набор как се движи в първенството и тогава ще мислим за промени".