Тича разгромен в Русе, Бяла пада от Кубрат в Аксаково

Спорт

16-08-2014, 20:14

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Тимът на Тодор Каменов отстъпи с 0:4, а Черноморец - 0:1

Отборът на Тича Долни Чифлик записа тежка загуба с 0:4 при гостуването си на Дунав Русе в мач от първия кръг на Североизточната "В" група. В мача заради наказание не взеха участие играещият треньор Тодор Каменов, Николай Димитров и Никола Найденов, както и Иван Мартинов и Мартин Великов, които са с националния по плажен футбол.

На полувремето резултатът бе 1:0 за домакините, като и двата тима имаха добри ситуации за гол. През втората част момчетата на Тодор Каменов отпаднаха физически и не успяха да се противопоставят на своя съперник.

"Предвид това, че сме на 4-5 тренировки, играхме добре. Бяхме 13 човека, тъй като имаме трима наказани и двама с националния отбор по плажен футбол. Докато бяхме свежи стояхме добре, но през второто полувреме вече силите ни напуснаха. Като цяло стояхме добре, но не сме готови физически за мачовете. Знаете че започнахме доста късно, тъй като до последно не се знаеше дали ще има отбор. Надявам се до 3-4 кръг да влезем във форма", каза треньорът на Тича Тодор Каменов.

В друга среща от кръга Черноморец Бяла отстъпи с 0:1 на Кубрат в Аксаково.  Провадия пък отстъпи на Нови пазар с 1:4.