Орлин Павлов идва във Варна с нова версия на "Живи легенди"

Варна Лайф

12-08-2014, 09:40

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Любимецът на публиката пристига в морската столица след бърз набег по Южното Черноморие

Изключително предизвикателство за музикантите, включили се в проекта Summer Jam, който излиза на сцената на Летните театри във Варна и Бургас, са новите версии на техните популярни песни. Самата концепция на концертите, разработена от маестро Живко Петров, налага новите аранжименти, които превръщат в едно цяло 14-те изпълнители на сцената.

Звездите са Орлин Павлов, Белослава, Любо Киров, но с тях са още тримата от JP3 - Живко Петров, пиано, Веселин Веселинов - Еко, бас, Димитър Семов, ударни, плюс китаристът Ангел Дюлгеров, тромпетистът Росен Захариев – Роко, Калин Вельов - перксусии, бек вокалът Елена Кокорска и към всичко това са добавени класическите музиканти от Арена квартет с първа цигулка Пламен Жекова.

За първи път любимецът на публиката Орлин Павлов ще изпълни песента от филма "Живи легенди" заедно с JP3 и в нов аранжимент на Живко Петров – премиерно във Варна на 25 август, а след това и в Бургас на 6 септември.

Ще чуем и толкова любимия на публиката дует на Орлин с Белослава "Всяка година по същото време", а накрая тримата заедно с Любо Киров ще поднесат и трио изненада на публиката в двата морски града.

В дните преди Summer Jam Орлин Павлов е постоянно в движение, но и при най-малката възможност гледа да открадне по ден-два за морето. Във Варна той ще пристигне след бърз набег по Южното Черноморие с точки по маршрута – къмпинг Градина, Лозенец и Созопол.

Обича да плува, особено да се гмурка с шнорхел и да наблюдава живота на морските обитатели, но за последно го е правил в Гърция в началото на сезона. Сега му остава време предимно за лека морска храна, като скаридите са особено желани на неговата маса.

Орлин очаква срещата си с варненската публика в Летния театър с вълнение заради отговорността на големите концертни проекти и заради приятелския дух на Summer Jam, който се очертава като елитния поп финал на българското морско лято 2014.