Кайзера остава актуален за треньор на Спартак 1918

Предстоят и реформи в школата

Николай Тодоров - Кайзера остава вариант за треньор на Спартак 1918, научи Varnautre.bg. Не е тайна, че Румен Димов се е съгласил да води отбора докато се намери нов специалист. От Коритото вече са разговаряли с Кайзера, който в момента е на почивка в к.к. "Албена", като са го уверили, че до ден - два се очаква в Спартак да влязат средства от няколко фирми, които ще са достатъчни за издръжката на клуба поне до зимата.

"Надяваме се само тези ексцесии, които се случиха по време на вчерашната среща с Добруджа, да не изплашат спонсорите, които в момента се открояват на хоризонта. До сряда ще имам повече информация относно финансирането", каза Председателят на УС на Спартак 1918 Антон.

Стана ясно още, че преди няколко дни Златко Янков се е свързал с хора от Спартак, като е предложил услугите на своя син - Ростислав, който играе на поста централен защитник.

Разбра се още, че в школата на Спартак 1918 предстоят промени, които обаче не са на дневен ред. "Първото и най-важно нещо в момента е представителният отбор. След това идва и школата. Определено ще има реформи, като най-вероятно ще бъде сменен шефът на академията Николай Станчев. Вариантите за негов заместник, на първо четене, са два. Разбира се нужен ни е човек с нужния лиценз. Едната опция е Тодор Попов", разкри пред Varnautre.bg Фажев.