Сашо Станков на среща с шефовете

Решават съдбата на треньора на Черно море днес

Треньорът на Черно море Александър Станков ще се срещне с шефовете на Черно море днес. Причината е незадоволителните резултати, които Черно море записва от началото на новия сезон. На Тича определено има напрежение след последните два мача от първенството, загубени от "моряците" с 1:2 и 0:1, съответно от Ботев Пд и Марек. Варненци остават и единственият тим в елита, който няма победа този сезон от четирите си мача до момента.

По време на вчерашния двубой с новака в "А" група, феновете на Морето поискаха оставката на Сашо Станков. Това се случи на почивката на мача с Марек, при резултат 0:1 за Дупчани. Търпението на „зелено-бялата“ торсида изтече и те се преместиха зад скамейката на „моряците“, след което започнаха викове „оставка, оставка“.

След края на срещата пък Привържениците на Черно море изпратиха Марек с аплодисменти, нещо, което скоро не бе виждано на стадион "Тича" във Варна. Ултрасите на "зелено-белите" останаха бесни на своите любимци, които изиграха слаб мач и останаха без победа от началото на сезона.

След края на двубоя пък полицаите обградиха залата за пресконференции на Тича, за да пазят треньора на домакините.

Очаква се днес да има повече яснота относно бъдещето на Станков, който вчера пред медиите намекна, че след разговора с шефовете и футболистите ще е наясно с бъдещето си в Черно море.