Кмет и областен наградиха военни моряци за помощта им в "Аспарухово"

Мисия Варна

08-08-2014, 18:01

Снимка:

ВМС

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Валидираха пощенска картичка за 135-тата годишнина на ВМС

На награждаване на военнослужещи и цивилни служители по случай Празника на Военноморските сили стана домкин Щабът на фллота. Преди церемонията по награждаването бе валидирана и пощенска картичка по случай 135 година от създаването на Военноморските сили.
Валидирането се извърши от контраадмирал Димитър Денев - командира на ВМС и г-н Валентин Петков главен изпълнителен директор на Български пощи.

Кметът на Варна връчи Грамоти и парични награди на четирима военнослужещи връщи кметът на Варна Иван Портних. За отлично изпълнение на функционалните задължения, активното им участие в мероприятията във връзка с възникналото бедствие в град Варна и по случай 135-та годишнина от създаването на Военноморските сили на Република България бяха наградени подполковник Борислав Светославов Абаджие, майор Валентин Асенов Коларов, матрос Андрей Росенов Димитров и матрос Милен Петров Петров.

За отлично изпълнение на функционалните задължения, активното им участие в мероприятията по време на бедствието грамоти и предметни награди от областния управител Иван Великов получиха и други четирима военнослужещи и цивилни служители. Това са мичман Димитър Николов Маринов, редник Дойчин Иванов Дойчев, матрос Даниел Янев Петров и цивилен служител Георги Петков Петков.

С предметни награди и грамоти командирът на Военноморските сили награди двадесет и четири военнослужещи и цивилни служители, постигнали високи резултати в оперативно-тактическата и бойна подготовка и в поддържането на материалната част.Със своя заповед командирът на ВМС награди с предметна награда капитан ІІ ранг от резерва, доктор по история Атанас Панайотов.