Сашо Станков следи изкъсо дубъла чрез свой колега

Станислав Стоянов разкрива кой как се е представил пи 21-годишните

В Черно море няма кадрови проблеми и треньорът на "моряците" Сашо Станков ще заложи в мача с Марек на тези футболисти, които са в най-оптимална форма. Специалистът намекна, че за двубоя в събота от 18 ч. на "Тича" е възможно да има минимални промени от мача с Ботев Пд.

Станков продължава да следи изкъсо и футболистите от дублиращия тим, като подчерта, че когато не успява да присъства на мачовете на 21-годишните, получава достатъчно информация за представянето на всеки от треньора на най-големите футболисти в академията на Морето - Станислав Стоянов.

"В групата за мача с Марек ще попадне този, който е в най-добро състояние през седмицата. Не успях да присъствам на мача на дублиращия тим, но съм запознат в детайли как са се представили всички футболисти. Казвам всички, тъй като не говоря само за тези, които тренират с представителния отбор. Срещаме се с треньора на тима Станислав Стоянов и получавам достатъчно информация за срещите. Момчетата, които тренират с първия отбор, са се представили на едно добро ниво, с малки изключения. Радващото е, че тези футболисти се стараят да играят добре и в дублиращия отбор, за да трупат игрови ритъм", каза Станков.