Черно море ще атакува Марек от съблекалнята

Спорт

07-08-2014, 12:11

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Станков: Това, че сме имали 4-5 положения, не означава, че е трябвало да бием с 4-5 гола

ВИДЕО: На "Тича" имат стратегия за мача с дупничани

"Още от началото на срещата ще играем атакуващ футбол, който да ни донесе победата", това каза наставникът на Черно море Сашо Станков пред медиите днес. Специалистът очаква Марек да играе по-затворено, но на Тича имат изградена стратегия за тази среща.

"Очаквам отборът на Марек да играе по-затворено. Имаме виждания и стратегия за този мач. Без много голям риск, разбира се, ще търсим гол от първия съдийски сигнал. Наясно сме, че ни предстои сериозен двубой, но ние трябва да победим задължително. За самочувствие, за добра атмосфера в отбора, трябва да направим една победа пред собствена публика и да зарадваме фновете", категоричен е Станков.

"Добрите впечатления от първите два мача се поразвалиха след загубата от Ботев Пд. Ако в събота покажем това, което можем и аз знам, че може отбора, ще се поздравим с победата. Нужни ни са точки и се подготвяме старателно за този мач".

"Убеден съм, че ще покажем добро лице в тази среща. Възможно е да има промени в състава. Всеки мач е различен и ние подхождаме според него" - на въпроса: Какво е мнението ви за Марек, мнозина смятат, че този отбор е сред фаворитите за изпадане, Станков отговори - "Не може да се каже кой е фаворит за изпадане и то едва след третия кръг. Мисля, че не е нормално да се говори сега за това. Няма как сега да кажем кой ще изпада и кой е фаворит за челните места. Затова към всеки мач трябва да се подхожда с необходим респект и начин на игра, защото всяко едно подценяване води до грешни стъпки. Въпреки че Марек загуби с 3:0 от Лудогорец, аз наблюдавах този двубой и тимът от Дупница не игра никак лошо", каза още Станков.