Станков: Лицето ни е преса, агресия и бързи контраатаки, днес не бяхме ние

Спорт

03-08-2014, 21:03

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Черно море с първа загуба

Специалистът има претенции за неотсъдена дузпа и безкрай много ситуации, в които Черно море е бил ощетен

Наставникът на Черно море Александър Станков бе изключително недоволен от играта на своя тим през по-голямата част на мача с Ботев Пд, загубен с 1:2. Специалистът имаше и претенции главния съдия Ангел Ангелов и неговите помощници за неотсъдена дузпа и още куп други ситуации.

"Слаб мач за нашия отбор. Започнахме доста колебливо и плахо. Отстъпвахме в единоборствата. Направихме поредица от грешки през първата част и получихме гол. След него заиграхме така, както трябваше и каквито бяха моите изисквания преди срещата. И веднага стигнахме до изравняване".

"През втората част вместо да продължим да играем както го правихме след средата на първото полувреме, ние отново изпаднахме в летаргия. При това положение голът висеше на косъм и накрая си ни вкараха. Не искам да коментирам съдийството. Предварително бяхме подготвени как ще бъде воден този мач. Не казвам, че съдийството е допринесло за загубата на нашия отбор, но дори ми е смешно да говоря за начина по който се ръководеше мача. Не трябва да се помага така на отборите и ние не желаем такава помощ за нашия тим. Не само неотсъдената дузпа в наша полза, а още безброй други ситуации в ущърб на нашия тим", каза Станков.

"Това днес не беше нашият отбор. Лицето на Черно море не е такова. Лицето ни е преса, бързи атаки и агресия, но днес не се получи", завърши специалистът.