Сашо Станков респектиран от Ботев Пд

Спорт

01-08-2014, 13:23

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Проучили сме добре съперника и ако футболистите ми изпълнят това, което сме замислили, ще се поздравим с трите точки

Наставникът на Черно море Сашо Станков очаква изключително тежък мач срещу Ботев в Пловдив. Мачът от третия кръг на „А“ група е в неделя от 18 ч. и ще се играе пред празни трибуни заради наказание на домакините. Черно море ще търси първа победа през сезона. след като до този момент записа две равенства с Берое и Лудогорец.

"Наясно сме, че ни чака изключително тежък мач. Това, което се изписа за финансови проблеми в Ботев, въобще не ни залъгва. Това, че нямали чужденци също. В подобни моменти такива събития по.скоро мобилизират отборите и очаквам и срещу нас да е така. Проучили сме добре съперника и ако футболистите ми изпълнят това, което сме замислили, ще се поздравим с трите точки“, заяви Станков на редовната си пресконференция преди минути.

Станков смята, че това, че двубоят ще се играе пред празни трибуни, няма да даде предимство на "моряците". "Футболистите обичат да играят, когато има публика, когато има атмосфера. Миналия сезон ми се наложи да играя няколко мача пред празни трибуни и мога да кажа, че това не е предимство за никого“, категоричен бе наставникът.