И полицията търси германеца, изчезнал след почивка на Златните

По молба на германските власти, полицията е започнала издирване

Почти седмица след като близки на германеца Ларс Митанк сигнализираха пред Varnautre.bg, че младежът е изчезнал след почивка на Златни пясъци и органите на реда вече го търсят. Ето и съобщението, което изпратиха от пресцентъра на полицията. 

За последен път младият мъж е забелязан на 8 юли в района на Аерогара Варна, оттогава е в неизвестност. По молба на германските власти, полицията в България издирва 28-годишния Ларс Йоахим Митанк (Lars Joachim Mittank) от Берлин, Германия. 

На 30 юни младият мъж пристигнал в страната през ГКПП - Аерогара Варна с туристическа група, отседнала в хотел в курортен комплекс Златни пясъци. Поради претърпян по време на престоя си инцидент, той не се качил на планувания за 7 юли обратен полет към родината си.

За последен път германският гражданин бил забелязан сутринта на 8 юли в района на Аерогара Варна и оттогава е в неизвестност.

Ларс Митанк е висок 180 см, с нормално телосложение. Има гладко, продълговато лице, с руса, права, къса коса. Бил е облечен с жълта блуза с къси ръкави и къси кафяви панталони.

Умоляват се всички, които разполагат с информация за издирвания мъж, да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.Снимка на Деня

За честта на Варна! (видео)