Браззобразие започва утре вечер на плажа

Снимка:

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

24-26 юли в Ментол Бийч Бар, Централен плаж: 6 концерта, по 2 всяка вечер

От утре започва на лятното издание на фестивала, посветен на красотата и лудостта на духовата музика Brazzobrazzie. От 24 до 26 юли в Ментол Бийч Бар на Централния плаж във Варна животът ще е брас и приятелска атмосфера, както винаги в компанията на ирланското уиски Bushmills.

На 25 юли, петък, втория ден на фестивала, весели и жизнерадостни брас нотки ще се носят над морето още от сутринта. Причината за това – едно обяснение в любов. Наскоро музикантите от съвременния духов Bushmills Brothers оркестър Brazz ViliDJ представиха своя летен хит – "Обичам те", вдъхновен от и посветен на любовта към морето. Брас чаровниците, чийто концерт в рамките на фестивала е на 25 юли, решиха, че няма по-добри момент и място за заснемане на видеоклип към закачливото им лятно парче.
Снимките на видеото ще започнат още от сутринта на морския бряг, и всички, които се намират на плажа, могат да участват в него. Естественият декор от пясък и море ще бъде подсилен от 4 кг цветен прах, който ще бъде раздаван на желаещите да се снимат в клипа.

Режисьор на видеото, което ще отговаря напълно на характера на "Обичам те" - весел, празничeн, лежерен, летен, ще бъде Катрин Маринова, която учи кино режисура в Лос Анджелис.
Песента към най-новото видео на Sen I (Roots Rocket Band), чиято премиера беше в началото на тази седмица, ще има своето първо live изпълнение на лятното издание на Brazzobrazzie. Лентата към 'Wake Ъп! е заснета по време на четвъртото издание на едноименния фестивал в прекрасната родопска атмосфера над град Куклен. Музиката е дело на италианския продуцент Bizzari, който обединява продукцията в 'Swing Heavy' Riddim, където се откроява и небезизвестната брас класика на ямайските легенди The Skatalites.

Веселата и жизнерадостна програма на лятното Brazzobrazzie (6 концерта, по 2 всяка вечер) ще бъде обогатена от двудневен арт базар. Събитието, обединено под името Art Разнообраззие@Brazzobrazzie, ще се проведе на 25 и 26 юли от 13 до 19 часа в Ментол Бийч Бар, и ще включва авторски бижута, играчки, чанти и дрехи, както и натурална козметика. На базара, организиран с партньорството на Сдружение "Устойчиво общество" и Хранкооп-Варна, ще се предлагат само продукти, създавани от варненски артисти.

Лятното издание на Brazzobrazzie е от 24 до 26 юли в Ментол Бийч Бар, Централен плаж, Варна
Фестивалът Brazzobrazzie е част от събитията в подкрепа на кандидатурата на Варна за Европейска столица на културата 2019.
Билети могат да се закупят в мрежата на Ticketportal, в билетния център на НДК, на касата на Летния театър във Варна и на място в дните на фестивала.