Орела: Живко Господинов е най-голямата легенда на Спартак Варна

Иван Петров: Къде са другите ни съотборници от 70-те и 80-те години?

Наставникът на Спартак 1918 Атанас Атанасов - Орела призова всички, които могат, да помогнат на легендата Живко Господинов, който води борба с рака и се нуждае от средства за лечение.

"За мен Живко Господинов е най-голямата легенда на Спартак Варна. Най-добрият футболист, който съм гледал и с който съм играл. Той има силен характер, който му позволи да играе на световно, и съм убеден, че му помогне да се справи с коварната болест. Призовавам всички, които могат, да му помогнат. Ние също ще го направим и ще декларираме нашата подкрепа и съпричастност", каза Орела след контролата между Спартак 1918 и Септември (Тервел), спечелена от "соколите" с 8:0.

"Осем години не бях идвал на любимия ми стадион, но сега съм тук заради Живко. Къде обаче са другите ни съотборници от 70-те и 80-те години? Защо не дойдоха, за да му покажем заедно, че сме с него и вярваме, че ще излезе победител и в тази битка“, заяви Иван Петров. Кирчо Христов пък допълни: „Живко, давам ти цялата си подкрепа и зная, че ще спечелиш и най-важния мач в живота си", каза Иван Петров.