Спартак играе контрола с Интер на Спортпалас

Спорт

18-07-2014, 14:56

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Двубоят е от 18 ч.

19-годишните футболисти на Спартак 1918 ще изиграят контролна среща с дублиращия отбор на Интер Баку (Азербайджан), научи Varnautre.bg. Двубоят ще се играе утре на НСБ Спортпалас в 18 ч.. Тимът от Баку е отседнал в НСБ, като по време на престоя си ще изиграе общо четири контролни срещи.

Освен със "соколите" Интер ще премери сили със Суворово на 23 юли от 18, 30 ч., на 26-и с Нови Пазар от 17 ч., а на 29-и с тима на Георги Иванов - Геша, като двубоят е от 18 ч..

Както е известно този сезон спартаклии няма да участват в Елитната група до 19 г., след като през миналата кампания на шампионата изпаднаха. Младите "соколи" ще участват в регионалното първенство.

Разбра се още, че в тима на Златин Михайлов се очакват две нови попълнения, които по всяка вероятност ще вземат участие в мача с Интер Баку утре. Става въпрос за футболист от Светкавица (Търговище) и от Провадия. Родителите на младоците са се свързали с треньора на тима Златин Михайлов и са поискали да запишат децата си в школата на "соколите".