Станков взема двама юноши в групата за Стара Загора

ВИДЕО: Най-много още един футболист може да дойде в Черно море

Наставникът на Черно море Александър Станков побърза да успокои феновете на Морето, че не се е отметнал от думите си и смята да използва юноши на клуба в мачовете през сезона. От първия ден на "Тича" Станков коментира, че младите таланти ще са част от отбора, но след като нито един талант от набор 1995 г. не подписа договор с клуба, привържениците започнаха да недоволстват.

"Нека и привържениците да бъдат спокойни, аз никога не се отмятам от моите думи. Още от самото начало коментират, че юноши от школата на Черно море ще вземат участие в срещите. Тези, които са с нас в момента (б.р. Александър Йовчев и Мартин Костадинов) ще влязат в групата за мача с Берое", разкри още Станков.

Иначе, лятната селекция на Черно море може да се смята за приключила, обясни още Станков. Той все пак уточни, че е възможно привличането на още един играч.
"Естествено, селекцията винаги е отворен процес. Може още най-много един футболист да дойде, но това не е много сигурно, пък и не е задължително. С привличането на Миро Манолов имаме достатъчно добра конкуренция. Като се върнат наказаните и контузените футболисти, ще имаме добра конкуренция на всички позиции“, сподели още специалистът.

Групата на Черно море за Берое: 

Илия Николов, Християн Христов, Сашко Александров, Кирил Котев, Живко Атанасов, Слави Сталев, Стефан Станчев, Мартин Костадинов, Даниел Георгиев, Тодор Паланков, Стенио дос Сантос, Бекир Расим, Симеон Райков, Иван Коконов, Георги Божилов, Живко Петков, Александър Йовчев, Мирослав Манолов

ВИЖТЕ КАКВО ОЩЕ КАЗА СТАНКОВ: