Добруджа пробва халф на Черно море в контрола днес

Спорт

15-07-2014, 12:55

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Още по Темата:

Италианец си тръгна от Черно море

След 26 дни Черно море отново тренира във Варна

Сашо Станков повика четирима юноши при мъжете

Треньорското ръководство на втородивизионния тим на Добруджа ще изпробва днес юношата на Черно море Петко Цанков в контролата с аматьорския Суворово, научи Varnautre.bg. Цанков изкара цялата лятна подготовка с представителния тим на "моряците" в Банско, но в крайна сметка Сашо Станков прецени, че няма да разчита на младия халф. Интерес към Цанков има и тимът на Калиакра, където младокът ще отиде ако не бъде одобрен в Добруджа.

Разбра се още, че наставникът на Черноморец Балчик Георги Иванов-Геша ще разчита на друг млад талант на варненската школа. Това е Николай Иванов, който взе участие за тима от Балчик в контролата с дублиращия тим на Черно море (2:2).

В същото време Александър Станков повика четирима юноши набор 1996 г. в мъжкия тим. Това са Александър Йовчев, Александър Попов, Кристиян Пешков и Мартин Костадинов. Те ще се готвят с "А" отбора на Морето до първия мач от шампионата в "А" група. Варненци гостуват в Стара Загора на местния Берое в неделя от 20 ч., като е много вероятно някой от младежите да попаднат в групата за двубоя със "заралии".