Изгониха Русата Златка от Рилския манастир

Публичен резил преживя Златка Райкова, след като преди броени дни направи опит да влезе в един от най-големите манастири у нас, но не бе допусната. Сексапилната блондинка бе скандално и позорно изгонена от служители на обителта, които буквално със сила изпъдили красавицата от свещеното място. Златка и приятелят й Георги били извън София и решили да се отбият в манастир, за да запалят по една свещ.

Макар Райкова да била с лятна рокля до коленете и покрити рамене, силиконовият й бюст преливал от деколтето, което веднага събрало очите на отчетата в храма. Оцъклен от пищния балкон на Райкова, монах хванал красавицата за ръка и я повел към главната изходна порта на манастира. В свадата обаче дотърчала и монахиня, която разпознала Златка и започнала да софлира по неин адрес, намеквайки, че е лека жена. "Изгонете я тая, тук е свещено място, не е бардак за неверници и нечисти жени", крещяла треперещата монахиня. Миряни, станали свидетели на случката разказват, че плеймейтката по никакъв начин не се е държала предизвикателно, но гърдите й били непокрити и под роклята си тя била без сутиен.

Блондинката напуснала божията обител с подвита опашка, за да не привлича вниманието и гнева на останалите монаси. Плеймейтката обаче не спестила думите си по адрес на църквата и служителите й, намеквайки, че и те не са първи светци./Lifestyle.bgСнимка на Деня

Щрихи от Плевен