Мартин Костадинов и Сашо Йовчев най-близо до първия отбор

Станков: Не съм доволен от конкуренцията в отбора

От първия си ден на Тича треньорът на Черно море Александър Станков сподели, че ще разчита на младите футболисти от школата на моряците. По време на лагера в Банско специалистът имаше възможност да се запознае отблизо с петима от младите таланти на варненци. Това са Петко Цанков, Николай Иванов, Александър Попов, Мартин Костадинов и Сашо Йовчев, които взеха участие в контролните срещи на тима в зимния ни курорт.

"Обръщам доста внимание на младите футболисти, но те все още имат върху какво да работят. Мартин Костадинов и Сашо Йовчев са най-близо до първия отбор. Другите млади футболисти все още изостават, но има и дублиращ отбор, където те ще трупат опит. Естествено, че ще се разчита на тях занапред", сподели Станков.

"Като цяло не съм доволен от конкуренцията в отбора. Минаха много футболисти на проби, но те не показаха качества за нашия тим. Загубих си времето с тях. Юношите тренират дори повече от останалите, за да може да има достатъчна вариативност в състава. Може да се каже, че няма необходимата конкуренция в отбора".

"Оставям си вратичка за привличането на някой футболист, който обаче е доказан и няма да е на проби, а директно остава в отбора", завърши Станков.