PSS пристигат във Варна

Варна Лайф

10-07-2014, 11:37

Автор:

VarnaUtre.bg

Всичко от Автора

Ще свирят в събота на сцена "Обсерватория"

На 12 юли младата българска рок група PSS ще се включи в четвъртото издание на варненския фестивал за младежка култура FUNCITY 2014. Рокаджиите ще свирят на сцена "Обсерватория" ще представят двете си най-нови парчета - "Мечта" и "Не го мисли".

PSS е с основни главни герои Сандра Петрова - вокал, Василен Вълчанов (Лени) - китара, Константин Савов - барабани и Светослав Димитров -бас. В Морската градина, въоръжени с лятното настроение и хубавата музика, те ще предразположат посетителите да забравят за малко всички тревоги и да освободят съзнанието си.

Преди броени дни те пуснаха и видеото към парчето "Не го мисли". Свеж и забавен, новият клип е изпълнен с щурите приключения на групата и безгрижните им летни дни на плажа, където слънцето пече и тревогите отстъпват място на доброто настроение на фона на красиви кадри от южното Черноморие.

Тази година FUNCITY е от 7-ми до 13-ти юли, като програмата през 2014 г. е най-голямата, предлагана от фестивала до момента. Тя включва над 330 събития, разпределени в 5 основни сектора – музика, спорт, танци, визуални изкуства и работилници.