В Спартак чакат доста сериозно ново попълнение

"В момента чака за чужбина, но ако нещата не се получат ще дойде при нас" сподели Орела

В Спартак 1918 очакват да привлекат сериозен за ранга на клуба футболист. Това загатна наставникът на варненци Атанас Танасов, като близките дни ще има повече информация около евентуалния трансфер.

"Има едно име - доста сериозно и ако не му се случат нещата за трансфер в чужбина, по всяка вероятност ще се разберем с него и ще дойде”, заяви треньорът Атанас Атанасов.

„Неймар се контузи, но ако се появи някой от този ранг, ще го вземем".

"Трябват ни още хора. За един треньор винаги му трябват още футболисти, но нямаме възможност да ги настаняваме. Знаете във Варна лятото какво е положението с квартирите. Така че селекцията почти приключи”, каза Орела.

Относно контролата с ФК Бургас, Атансов сподели: "От този мач не мога да направя никакви изводи. Видях долу-горе кондиционно къде се намираме. В играта ни има много брак, но момчетата се стараха. Като тактика напипахме нещата. За всичко останало е рано да говорим. Старанието им е положително. За второто полувреме имам забележки към юношите ни, които са далече от нивото, на което трябва да бъдат. С работата ще влязат в ритъм и ще помагат.

Сезонът е дълъг и ще има възможности за всички”, коментира Атанасов след мача.

Според него контролата е била доста полезна. „Играхме срещу грамотен отбор с познати имена. Направихме си една доста добра тренировка. Нещата не се получават сега, но това няма толкова голямо значение. Имаме време, да са живи и здрави. Вървим в правилната посока”, увери Орела.