Фажев: Предстоят положителни неща за клуба, скоро ще ги обявим

Считаме селекцията за приключила, сподели председателят на УС

Председателят на УС на Спартак 1918 Антон Фажев разкри, че в клуба предстоят да се случат положителни неща. Той обаче отказа да внесе подробности относно тях, като сподели, че съвсем скоро ще има официална информация.

"Не бива да си мислите, че става въпрос за тоталното обезпечаване на клуба. Все още нямаме голям спонсор, който да гарантира финансова стабилност. Засега работим върху друга възможност, която като цяло ще е положителна за Спартак 1918. Скоро ще внесем повече яснота", сподели Фажев, който разкри, че в клуба е наложен таван на заплатите, но отказа да коментира какъв е той с мотива, че финансовите параметри по договорите на футболистите са конфиденциални.

Той говори и за селекцията на Спартак 1918, като не пропусна да похвали работата на треньорския щаб, в лицето на Атанас Атанасов - Орела.

"Можем да считаме, че селекцията е приключила. Разбира се, ако се появи някой стойностен футболист, няма да го отпратим, но на този етап това са играчите за новия сезон. Видимо е, че селекцията в Спартак за предстоящата кампания в "Б" група е едно ниво нагоре. Имаме и добър треньор, който доказа, че си разбира от работата. Показа го през миналия сезон и затова му гласувахме доверие и през този", категоричен бе Антон Фажев пред Varnautre.bg.