Нина Добрев с апел към феновете си: Да помогнем на "Аспарухово"

Животът

26-06-2014, 12:48

Автор:

Varnautre.bg

Всичко от Автора

Моля всичките си познати и почитатели – дарете средства, за да може невинните хора да се възстановят и да помогнем да продължат нормално живота си, написа в Туитър актрисата, която е родом от България

Макар да живее на другия край на света, актрисата Нина Добрев призова феновете си да помагат на засегнатите от наводненията във Варна и Добрич. Тя подкрепи благотворителната кампания за набиране на средства за пострадалите в бедствието. 

"Страшни наводнения в България – в Аспарухово, Варна и Добрич. Моля се за всички българи и най-вече за семействата на пострадалите, както и за хората, останали без дом. Обичам ви и ви изпращам своите молитви всяка нощ. Моля всичките си познати и почитатели – дарете средства, за да може невинните хора да се възстановят и да помогнем да продължат нормално живота си", написа Нина Добрев в Туитър.

Самата тя вече е дарила петцифрена сума в долари. Майката на Нина Добрев - Михаела Добрева, която е художничка, също дари средства и да се включи към апела на дъщеря си. Тя разпространи призив в социалните мрежи, хората да помагат на пострадалите във Варна и Добрич.