Национал започна със Спартак, "соколите" уредиха контрола със Септември

Спорт

24-06-2014, 13:44

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Днес към заниманията се присъедини и вратарят Генко Славов, който пропусна първата тренировка с разрешение на Атанасов заради лични ангажименти

Пореден юношески национал дойде в Спартак 1918. Това е 19-годишният Петър Казаков, който през миналия сезон в игра за Чавдар (Етрополе) в елитната група. Треньорът Атанас Атанасов и дясната му ръка Траян Дянков са гледали изявите на халфа в два мача и са преценили, че ще им свърши работа.

Разбра се още, че варненци намери съперник и за седмата си контрола. Това е Сепетмври (Тервел), като проверката ще се играе на 19 юли от 18 часа на стадион „Спартак“.

Днес към заниманията се присъедини и вратарят Генко Славов, който пропусна първата тренировка с разрешение на Атанасов заради лични ангажименти.

До дни към подготовката трябва да се присъедини и защитникът Роналд Донев, който пропусна целия пролетен полусезон заради контузия. В края на март се наложи той да претърпи втора операция на менискус, тъй като при първата не е бил зашит добре. Това доведе до сериозни проблеми за Роналд, който не успя да избегне повторната хирургическа интервенция. Самият футболист пък е изявил желание да продължи договора си със Спартак.