Чакат Коста Янев на Коритото за старта на подотовката

Спорт

23-06-2014, 14:54

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

Общо петима нови започват днес със Спартак

Отборът на Спартак започва днес лятна подготовка. Наставникът на "соколите" Атанас Атанасов - Орела ще изведе футболистите за първо занимание в 18 ч. Очаква се с варненци да започнат петима нови играчи, между които и бившият футболист на ЦСКА и Нефтохимик Коста Янев. Янев бе желан от Атанасов през зимата, но тогава той избра друга дестинация.

Днес обаче на Коритото трябва да дойде бившият капитан на Нефтохимик, който ще носи екипа на соколите през новия сезон. В следващите дни към подготовката на Спартак се очаква да се присъединят още двама нови футболисти. Засега са сигурни вратарят Йордан Яначков от Сливенски герой, левият бек Тодор Гочев от Монтана, който е бивш младежки национал и Христо Гоговски от Вихрен, който играе еднакво добре като бек и вътрешен халф. Последният ще изкара пробен период.

Иначе в Спартак са оптимисти, че през новия сезон отборът ще се представи много по-добре от миналата кампания на шампионата, когато варненци се бориха за оцеляване до самия край на първенството.