Черно море тръгна за Банско с 24 футболисти

Спорт

18-06-2014, 11:19

Снимка:

Varnautre.bg/Архив

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Селекцията на "моряците" продължава

Отборът на Черно море отпътува рано тази сутрин за Банско, където ще премине подготвителният лагер. За зимния курорт тръгнаха 24 футболисти, като сред тях са новите попълнения вратарят Кирил Акалски и офанзивният полузащитник Матиас Курьор. В групата е и бившият нападател на Нефтохимик Живко Петков, за който все още няма официална информация, че е подписал с варненския клуб. Сред избраниците на треньора Сашо Станков са шестима юноши от старшата - Християн Христов, Николай Иванов, Мартин Костадинов, Петко Цанков, Александър Попов и Александър Йовчев.   

Селекцията на Черно море продължава, като по време на лагера се очакват няколко нови играчи от родното ни първенство и от чужбина, като повечето от тях ще са на проби.

Контролите, които ще изиграят „моряците” са 6 или 7. На 22 юни противник е Шкендия (Тетово, Македония), на 25 юни е проверката с Хоризонт (Турново, Македония), на 2 юли е спарингът с Марек (Дупница), на 5 юли срещат Банско, на 9 юли Монтана. За 27 юни се търси съперник, като е възможно това да е Моста (Малта).

Групата на Черно море за лагера в Банско:

Вратари: Георги Китанов, Кирил Акалски, Християн Христов

Защитници: Сашо Александров, Стефан Станчев, Кирил Котев, Живко Атанасов, Слави Сталев, Михаил Венков, Николай Иванов, Мартин Костадинов

Халфове: Бекир Расим, Тодор Паланков, Димо Атанасов, Петко Цанков, Александър Попов, Даниел Георгиев, Матиас Курьор, Александър Йовчев, Иван Коконов

Нападатели: Георги Божилов, Бакари, Живко Петков, Атанас Петров