Спартак започва подготовка на 23 юни

Спорт

16-06-2014, 20:07

Снимка:

varnautre.bg / АРХИВ

Автор:

ВарнаУтре

Всичко от Автора

"Соколите" взеха вратар, чакат още 4-5 играчи

Отборът на Спартак 1918 започва лятна подготовка на 23 юни от 18 часа на клубния стадион. Засега са напуснали Петър Денчев и Георги Димитгров, които разтрогнаха договорите си по взаимно съгласие. Вратарят Денчев ще продължи с футбола в чужбина. Халфовете Джихат Кямил и Станислав Желязков стават свободни агенти на 30 юни и могат да преминат в друти отбори. Всички други играчи от пролетта ще се явят на първото занимание.

„На този етап сме привлекли само вратарят Ивайло Яначков, който през миналия сезон пази на Враца и Сливнишки герой. Трябват ни още 4-5 попълнения и дано успеем да ги вземем. Шефовете ме увериха, че на футболистите ще се плащат същите пари, както през пролетта, и затова сме спокойни“, заяви за sportonline.bg наставникът Атанас Атанасов.

Подготовката на тима ще протече във Варна, като Атанасов е планирал 7 контроли. Засега се търсят съперници за 9 и 19 юли. На 5 юли варненци излизат срещу Нефтохимик, а другите им уговорени проверки са с Добруджа на 12 юли, Черноморец – 16-и юли, Несебър – 23-ти юли и Калиакра – 26-и юли.

Новият сезон в „Б“ група стартира на 2 август.