Помогнахме! Светльо пътува за Истанбул!

Животът

14-06-2014, 19:12

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

Светлан Колев, на когото в понеделник ви призовахме да помогнем, утре пътува за клиниката в Истанбул. С ваша подкрепа семейството му успя да събере недостигащите близо 10 хиляди лева за лечението. Така 12 хиляди евро за първия етап от бего са осигурени. 

Ето и писмото на приятелите на Светльо, които организираха акцията:
На всички, които подкрепиха дарителската кампания в помощ на Светлан Симеонов Колев, семейството благодари за топлото отношение, за посланията за сила, за навременната реакция. На споделилите апела за помощ - благодарим. На всички, които дариха - малко или повече - няма значение колко...Има значение, че не останахме равнодушни и заедно преодоляхме едно изпитание. Ние сме близките и приятелите на Светльо, Маги и Криси и без вас нямаше да успеем. Благодарим на медиите. Благодарим и на този, които с добро помисли за него и пожела оздравяване...На колегите му, които започнаха своя кампания за дарение на средства.
УСПЯХМЕ всички заедно.
Светльо и Маги пътуват за Истанбул в неделя сутрин - утре, 15.06. В момента той преодолява болката със силни лекарства. На 16 юни, в рамките почти на целия ден, Светльо ще бъде подложен на редица изследвания, а становището от първите прегледи ще определи и хода на цялостното лечение. Вероятно Маги и Светльо ще останат в Турция шест седмици.
Когато Криси научи, че татко й ще бъде лекуван, нарисува тази рисунка. За всички вас. Приемете я като подарък от едно 9-годишно дете. Сигурна съм, че това дете винаги ще вярва във възможността на мечтата. А ТИ си притежател на мечтата на Криси - за здравето и живота на нейния татко.