Петима юноши започват с мъжете

Сашо Станков ги иска на първата тренировка утре

Отборът на Черно море ще започне лятна подготовка с петима юноши от школата, научи Varnautre.bg. Това са младите таланти, спечелили бронзовите медали с екипа на "моряците" през миналия сезон в Елитната група до 19 г. - Александър Йовчев, Александър Попов, Мартин Костадинов, Петко Цанков и Николай Иванов.

Послдните двама са набор 1995 г. с треньор Станислав Стоянов, а Йовчев, Попов и Костадинов са възпитаници на Иван Николов.

Новият треньо на Черно море Александър Станков вече сподели, че ще разчита на юноши през новия сезон - "Знаете, че аз имам афинитет да налагам и млади футболисти. Имам информация за школата на Черно море. Ще се опитам да наложа и някои от футболисти от академията на "моряците", каза Станков.

Иначе, все още няма информация с колко нови футболисти ще започне подготовка представителният тим на варненци. Със сигурност Димо Атанасов остава в отбора, докато исканият от Станков Еденилсон Бергонси няма да се появи на Тича за старта на подготовката. Бразилецът е поставил условия пред шефовете на Черно море, които на този етап не удовлетворяват тима на Морето.