Пенсионер-педофил блудствал с 10-годишна

Крими

10-06-2014, 14:47

Снимка:

Varnautre.bg/Архив

Автор:

varnautre.bg

Всичко от Автора

В продължение на два месеца през лятото на 2011 година, възрастният мъж опипвал периодично малолетното момиче

65-годишен мъж блудствал с 10-годишно момиче, получи 2 години затвор. В продължение на два месеца - юли и август 2011 година, пенсионерът се възползвал сексуално от малолетното момиче.

Майката на пострадалото дете, след семеен конфликт напуснала мъжа си, като през посочения период  заедно с трите си деца отседнала в къщата на свой познат в една от крайградските вилни местности. Жената ползвала за нощувки общо легло с децата си, а в същата стая на дюшек върху пода  периодично нощувал подсъдимия. Няколкократно през този период подсъдимият извършвал блудствени действия с цел да възбуди полово желание, изразяващи се в опипване, търкане, целуване и онаниране по тялото на малолетното момиче. Впоследствие пострадалото момиче било настанено в специализиран приют за деца, където пред психолог споделило за извършените от подсъдимия деяния и била сигнализирана полицията.

Делото бе разгледано при закрити врата. Подсъдимият не признал вината си. 65-годишният В.И. е пенсионер, с чисто съдебно минало. Той бе осъден да заплати на пострадалата сумата от 2000 лева за претърпените в резултат на деянието неимуществени вреди. В случай, че бъде потвърдена присъдата на Районния съд, подсъдимият следва да търпи наложеното му наказание в затворническо общежитие от открит тип, при общ режим. Присъдата подлежи на обжалване или протест в 15-дневен срок.