Тялото на удавената от Рибарския плаж изплува пред "Кубо" (обновена)

Клиенти забелязали тялото, мъртвото момиче има татуировка

Тялото на удавеното момиче от Рибарския плаж изплува пред заведенеито "Кубо" научи Varnautre.bg. Трупът е изплувал на брега преди половин час, предаде наш репортер. Тялото е било забелязано от клиенти на бара. В началото хората на плажа помислили, че на брега излиза голяма риба. След като видели, че е тяло, плажуващите и клиентите на заведението, отстъпили назад, разказа очевидец на случилото се. 

Трупът във водата е забелязан от две момчета - клиенти на "Кубо", които влезли да плуват около 15:45 часа. След като се натъкнали на него, извикали плажните спасители. Преди да бъде извадено, обаче тялото е престояло във водата още 15 минути. Спасители не са взели веднага решение да го вземат, а са решили да изчакат органите на реда. В крайна сметка обаче точно те са го дръпнали от водата. В момента тялото на удавницата е на плажната ивица пред заведението, увито в оранжево платнище. Екип на Първо Районно вече е на мястото, за дa направи оглед. На място вече са и съдебните медици, съобщи за Varnautre.bg говорителят на варненската полиция Ивана Милева. 

Тялото на удавеното момиче е с татуировка на лявото рамо и гривна на десния крак, видя репортер на Varnautre.bg. Според очевидци, които видяха тялото първия път, когато то изплува миналата седмица, съвсем ясно се виждали татуировки по ръцете на удавницата. За такива споменават и приятелите на Катерина Кънева, която се издирва и за която именно се предполага, че е удавена. 

17:05 ч Плажът на "Кубо" е все така пълен с хора, които се препичат на слънцето и избягват да гледат към брега, където съдебните медици оглеждат и снимат голото тяло на момичето, и ако сега влезеш в бара, няма да разбереш, че нещо се е случило.

Клиентите на съседното заведение обаче са наставали и наблюдават действията на специалистие от безопасно разстояние.

19:20 ч Към този момент близките не са разпознали тленните останки на удавеното момиче, заяви за Varnautre.bg говорителят на ОД на МВР-Варна.