Втора удавничка извадиха от морето край Варна (видео)

От личната карта на голото, пияно момиче стана ясно, че се казва Наталия и живее в кв. "Чайка"

Младо момиче беше спасено от удавяне преди минути на варненския плаж между Първа и Втора буна, видя репортер на Varnautre.bg. Според спасителите тя се хвърлила сама в морето, като преди това оставила на брега всичките си дрехи. Когато спасителите стигнали до мястото, момичето вече било погълнало много вода и показвало първи признаци на удавяне. Успели обаче да я свестят, след като я извадили на брега.

Вече в съзнание момичето започнало силно да се смее, а след това да хваща за ръцете и краката спасителите, повтаряйки две имена: Божидар и Александра. На спасителите им станало ясно, че момичето е много пияно. 

На мястото на инцидента току-що пристигнаха две линейка и полицейска кола, видя репортер Varnautre.bg. На удавничката бе поставена инжекция, след което бе откарана към Спешния център. Полицията прибра вещите на момичето. В джоба на жилетката имаше портмоне с банкова карта VISA, две банкноти от 5 и 10 лева, обеца и лична карта, от която стана ясно, че удавничката се казва Наталия и живее в кв. "Чайка". 

Жената е на 26 години, поясниха за Varnautre.bg от ДКЦ 1, чиито лекари отговарят за медицинското обслужване на варненските плажове. 

ВИДЕО: Един от спасителите разказва случката