Търсенето на удавената на Рибарския плаж - прекратено, момичето остава анонимно

Има лица, които са искали информация за момичето с мотива, че се притесняват за изчезнала приятелка

Търсенето на удавеното момиче на Рибарския плаж във Варна е приключило за днес. Катер на Морския спасителен център е направил обиколка на предполагаемата акватория. Тя е приключила към 13 часа и днес повече катерът няма да обикаля, съобщи за Varnautre.bg говорителят на полицията Ивана Милева

От "Гражданска защита" са преценили, че не е подходящо водолазните екипи да влизат, заради силните подводни течения. Опитите да намерят тялото при наличието на мъртво вълнение, били предварително обречени на неуспех.

Служители на полицията продължават да обикалят по плажната ивица, за да следят дали евентуално тялото ще се появи изхвърлено на брега.  Всички заведения по плажа са предупредени да сигнализират органите на реда, в случай, че някой от персонала или клиент забележи тялото, Самоличността на удавената остава неизвестна. Има лица, които са искали информация за момичето с мотива, че се притесняват за изчезнала приятелка. Според полицията обаче, въобще не можело да се каже че става дума за едно и също момиче.